< Terug naar overzicht

Sauna Relax Arrangement

Sauna Relax Arrangement
Sauna Relax Arrangement Sauna Relax Arrangement Sauna Relax Arrangement Sauna Relax Arrangement
Thermen La Mer, Almere
€ 49,25
hele dag
  • Vooraf via de site een belevenis kiezen
  • Betalen met cadeaukaart op locatie

Over de belevenis

Geniet van een dag onbeperkt gebruik van alle thermen/spa faciliteiten. Het gebruik van een badjas, handdoeken, slippers, douchegel, shampoo en scrubzout is inbegrepen. Tevens kun je deelnemen aan verschillende Löyly's (sauna-opgietingen) en krijg je tussendoor koffie, thee en zoetigheden.
 

Over de locatie

Thermen La Mer-Day Spa (SWG)
Thermen La Mer, onderdeel van Select Wellness Group, is een exclusieve Day Spa met een diversiteit aan hedendaagse Sauna en Wellness faciliteiten.

Aangenaam verscholen in een bosrijke omgeving biedt Thermen La Mer je een variatie aan ontspanningsmogelijkheden. Zo vind je er een kruidensauna, opgietsauna, infrarood sauna, Romeins stoombad, sfeervol Osmanisch badhuis, voeten- en dompelbad, royaal binnenzwembad en afkoelfaciliteiten. Buiten wachten twee unieke Finse Kelo-sauna's, een blokhutsauna, buitenzwembad en whirlpools. Nog meer ontspanning vind je in de Mediterrane tuin met zonneweide en een royaal lounge terras.

Beauty
In de stijlvolle vleugel van Thermen La Mer is het Wellness instituut gevestigd. Je geniet hier van uitgebreide gezichts- en lichaamsbehandelingen, massages, peelings, lichaamspakkingen, luxe Wellness Rituals of het Beauty à la Carte arrangement. Deze behandelingen zijn niet inbegrepen en moeten vooraf gereserveerd worden.

Restaurant
Ook de inwendige mens krijgt bij Thermen La Mer professionele aandacht. In het gezellige restaurant of op het royale lounge terras met schitterend uitzicht op de Mediterrane tuin kun je genieten van internationaal georiënteerde gerechten. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor de kleine trek, een heerlijke kop koffie of een verse vruchtensap of smoothie.

Parkeergelegenheid
Ja

Openingstijden
Maandag t/m zondag: 10.00 – 23.30 uur


Thermen La Mer
Scoutingpad 3
1351 GN   Almere

+31 (0) 36 – 5386888
info@thermenlamer.nl