Vragen

  • Welke belevenissen selecteert Leisure Gifts BV? Alle locaties van onze belevenissen zijn door ons bezocht en gecheckt. De locaties worden geselecteerd op bepaalde criteria geldig voor het betreffende thema om zo de kwaliteit van onze belevenissen op een hoog niveau te houden.
  • Waar kan ik meer informatie vinden over de deelnemende locaties en belevenissen? Op deze website vindt u alle deelnemende locaties en de belevenissen die zij aanbieden. U vindt van alle locaties algemene informatie, zoals adresgegevens, en informatie over de inhoud van de aangeboden belevenissen. U kunt door het complete aanbod bladeren of gerichter zoeken met behulp van de filters aan de linkerzijde. De foto’s kun kunt u in detail bekijken door erop te klikken.
  • Kan ik via de website reserveren? Een reservering maken is niet mogelijk via deze site. U dient hiervoor rechtstreeks contact op te nemen met de locatie middels de vermelde contactinformatie op onze website.
  • Kan ik een definitieve reservering nog wijzigen? Als u een definitieve reservering hebt gemaakt is er sprake van een overeenkomst tussen u en de locatie. Deze overeenkomst kunt u alleen wijzigen of annuleren in overleg met de locatie. Hier kunnen kosten voor worden berekend. In het geval van een no-show (niet nakomen van uw reservering) komt de waarde van uw cadeaukaart of voucher te vervallen. Uw cadeaukaart of voucher wordt dan als ingeleverd beschouwd.