Vragen

  • Hoe kan ik de waarde en de geldigheid van mijn Beauty Cadeau Card bekijken? Uw cadeaukaart is één jaar geldig. Op de homepage Beauty-cadeaucard.nl kunt u uw unieke kaartnummer invoeren. U ziet dan direct de waarde en de verloopdatum van uw cadeaukaart.
  • Hoe kan ik mijn Beauty Cadeau Card verzilveren? Uw Beauty Cadeau Card is te besteden bij alle locaties vermeld op deze website. Zoek op de pagina 'aanbod' naar de gewenste locatie of belevenis. U heeft de keuze om ter plaatse met uw cadeaukaart te betalen (selecteer hiervoor aan de linkerkant 'Vrije keuze op locatie') of om vooraf via de website een voucher voor een specifieke belevenis te bestellen. Als u kiest voor de tweede optie, vult u bij het afronden van uw bestelling het unieke cadeaukaartnummer en de code onder de kraslaag in in het bestelformulier. Na eventueel bijbetalen is uw cadeaukaart verzilverd! De voucher die u per e-mail krijgt is geldig tot de daarop vermelde datum en geldt voor de gekozen locatie en belevenis.
  • Is mijn cadeaukaart ook in te wisselen voor duurdere belevenissen? U kunt uw cadeaukaart verzilveren voor alle belevenissen die op Beauty-cadeaucard.nl vermeld staan. Als de belevenis goedkoper is dan de waarde op uw cadeaukaart, blijft het restbedrag op uw cadeaukaart staan. Als de belevenis duurder is dan de waarde op uw cadeaukaart, dan dient u bij te betalen via iDeal. Als u kiest voor direct betalen met de cadeaukaart op locatie, wordt de waarde die op de cadeaukaart staat in minder gebracht op het totaalbedrag van de rekening.
  • Ik wil graag mijn Beauty Cadeau Card retourneren, kan dat? Als u een Beauty Cadeau Card in de winkel heeft gekocht, is het niet mogelijk uw cadeaukaart te retourneren. Het is dan ook niet mogelijk om uw cadeaukaart om te ruilen voor een andere cadeaukaart van Leisure Gifts B.V. In geval van een online bestelling van een Beauty Cadeau Card heeft u wel gedurende zeven werkdagen na ontvangst van de cadeaukaart het recht om deze te retourneren aan Leisure Gifts B.V. Na ontvangst van de zending, zal Leisure Gifts B.V. de betaalde prijs terugstorten. Meer informatie hierover vindt u in de Algemene Voorwaarden.
  • Ik ben mijn Beauty Cadeau Card kwijtgeraakt, kan ik een nieuwe krijgen? Helaas is het niet mogelijk om een nieuwe cadeaukaart toe te sturen. Beauty Cadeau Card is vrij op naam en kan dus door iemand anders worden ingewisseld. De zoekgeraakte Beauty Cadeau Card blijft dus geldig.